Welkom bij Carbotech Wheels

Als er één onderdeel van de fiets een fiets kunnen maken of breken, dan zijn het de wielen wel.
Met name een setje mooie carbon wielen maken een fiets echt af, zorgen voor een wat strakker uiterlijk in uw fiets. Nadeel was echter altijd het prijskaartje wat aan een dergelijk wielset hing, dat liep al gauw op tot ver in de duizend Euro.

Echter staat dit niet voor niets in de verleden tijd, Carbotech presteert het als eerste om carbon wielsets voorzien van ceramische lagering te brengen voor een prijs die ruim onder de prijzen van alle andere sets blijft, en waarbij u toch een mooi design wielset krijgt wat betrouwbaar is en een waar een degelijk bedrijf achter staat.

Carbotech brengt vanaf seizoen 2009 een buitengewoon complete collectie, van carbon MTB wielen tot ultralichte klimwielen, zelfs dichte wielen ontbreken niet in het assortiment.

Vol trots presenteren wij u dan ook de hele collectie op deze website, waar u alle afbeeldingen en relevante technische informatie kunt vinden. We hebben geprobeerd alle informatie zo compleet mogelijk weer te geven, maar mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan uiteraard gerust contact met ons op via sales@merlincycles.com; of vraagt u het aan een Carbotech dealer bij u in de buurt!